Papimi Performance


 Η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™  (Ion Magnetic Conductor / Ιοντικός Μαγνητικός Επαγωγέας-Νάνο μαγνητικά πεδία)

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τις συσκευές του Nikola Tesla και του D’ Arsonval, που έγιναν πολύ δημοφιλείς στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, κατακτώντας κάθε Νοσοκομείο και Ιατρικό Κέντρο, λόγω των καταπληκτικών και πολλαπλών ενδείξεων και αποτελεσμάτων που προσέφεραν.

Η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™  είναι μία γεννήτρια παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Σχετίζεται δε με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού και της συχνοτικής θεραπείας. Οι νανοπαλμοί που παράγει χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση και πολύ μικρή διάρκεια. Η μεγάλη αυτή ισχύς της συσκευής και ο μοναδικός τρόπος λειτουργίας της είναι οι λόγοι της ευρείας γκάμας εφαρμογών της και των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που έχει. Η εφαρμογή γίνεται εξωτερικά, επαγωγικά (και πάνω από ρούχα), ανώδυνα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς και χωρίς να προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών. Επίσης από την εικοσαετή χρήση της συσκευής, έως τώρα, δεν έχει αναφερθεί ουδεμία αρνητική παρενέργεια

Τυπικά, η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™ μπορεί να οριστεί σαν “Διαθερμική” Συσκευή Βραχέων Κυμάτων, με σκοπό την σύντομη (νανοπαλμική) βαθιά διήθηση, όπως είναι οι πρωτότυπες, γνωστές και κλασικές (Spark) Διαθερμικές Συσκευές. Ωστόσο η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™ είναι το τεχνολογικό αποτέλεσμα μελέτης, σύγκρισης και έρευνας, όλης της προηγουμένης εμπειρίας, σε συνδυασμό με την τελευταία σχετική τεχνολογία και επιστημονική γνώση. Σκοπός της είναι η ασφάλεια ασθενή και χειριστή, αλλά και η υψηλή απόδοση. Φυσικά, η σύγχρονη συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™ υπερέχει κατά πολύ από τις αντίστοιχες παλαιότερες συσκευές και ως προς τα δύο: ασφάλεια και απόδοση, με παντελή έλλειψη παρενεργειών και γενικώς κινδύνων.

Ο σύγχρονος επιστημονικός όρος για τις συσκευές αυτές είναι: “Συσκευές Νανοπαλμικού Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου”, πολύ χαμηλής συχνότητας και ενέργειας. Στην ίδια κατηγορία, αν εξαιρέσουμε την αποδιδομένη ενέργεια, ανήκουν τα σύγχρονα νανοπαλμικά Coagulators, καθώς και τα νανοπαλμικά LASERS, τα οποία άρχισαν να επανέρχονται στο χώρο της Φυσικής Ιατρικής.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΑΡΙΜΙ™

Το μαγνητικό πεδίο (φυσικό μαγνητικό πεδίο της Γης, κ.λ.π.), σε αντίθεση με το ηλεκτρικό ή το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, διεισδύει ανεμπόδιστα σχεδόν παντού. Έτσι, όταν το πηνίο της συσκευής επιδρά σ’ έναν ιστό, το ασθενές μαγνητικό πεδίο της εκτείνεται και εισέρχεται στον ιστό αυτόν, ωσάν ο ιστός να μην προβάλλει καμία αντίσταση εισερχόμενο μαγνητικό πεδίο μεταβάλλεται ταχύτατα. Γεννιέται και εξαφανίζεται σε ελάχιστο χρόνο. Από το νόμο της επαγωγής τού Faraday, γνωρίζουμε ότι ένα μαγνητικό πεδίο εξαφανιζόμενο, αφήνει στη θέση του ένα κυκλικό, ηλεκτρικό πεδίο. Έτσι βαθιά μέσα στον ιστό γεννιούνται ηλεκτρικά πεδία, από τη διείσδυση και απόσβεση τού μαγνητικού πεδίου. Με έναν άλλο συμβατικό τρόπο, τα επαγόμενα τοιουτοτρόπως ηλεκτρικά πεδία, θα ήταν αδύνατον να διεισδύσουν από έξω διότι η αγώγιμη επιφάνεια ενός ιστού (από το νόμο τού Gauss), αποτελεί έναν αδιαπέραστο θώρακα γνωστό σαν: “κλωβό Faraday”.

Επίσης, ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δεν διεισδύει βαθιά σε έναν ιστό, λόγω του γνωστού επιδερμικού φαινομένου: “Skin Effect”.
Κατά συνέπεια, ο μόνος δυνατός τρόπος για την είσοδο ηλεκτρομαγνητικής ενεργείας σε έναν ιστό, φαίνεται να είναι το μαγνητικό πεδίο, και ιδιαίτερα το πολύ χαμηλής συχνότητας ενέργειας, αλλά υψηλής βιοενέργειας, της συσκευής ΡΑΡΙΜΙ™.
Όσο οι ηλεκτρομαγνητικοί νανοπαλμοί είναι όλο και βραχύτερης διάρκειας (στιγμιαίοι) και μεγαλύτερης στιγμιαίας ισχύος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ενεργοποίηση των εσωτερικών βαθμών ελευθερίας των μορίων (και του προκαλούμενου Πυρηνικού Συντονισμού και Διέγερσης), που είναι παράγοντες βιοσύνθεσης, και όσο μικρότερη είναι η διαχεόμενη θερμότης (παράγων βίο-αποσύνθεσης), τόσο καλύτερα τα βιολογικά αποτελέσματα."  
Συνοψίζοντας για όλους τους παραπάνω λόγους η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™ παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ένα απρόσμενο μεγάλο φάσμα εφαρμογών, όπως :

 • Αθλητικές Κακώσεις.
 • Αρθρίτιδες.
 • Φλεγμονώδεις περιπτώσεις με ή χωρίς πόνο (με εξαφάνιση τού οιδήματος).
 • Τενοντίτιδες.
 • Μυοσκελετικοί πόνοι.
 • Διαστρέμματα.
 • Ταχύτερη αποκατάσταση (περίπου στο 1/4 τού κανονικού χρόνου) οστικών καταγμάτων.
 • Ταχύτερη επούλωση ατόνων ελκών, χρονιών ή μη.
 • Γρηγορότερη μέθοδος αποκατάστασης εγκαυμάτων, ουλών και σχετικών πόνων.
 • Ισχυρότερο αντιοιδηματικό και αντιφλεγμονώδες μέσο, για όλα τα οιδήματα και φλεγμονές.
 • Οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, αυχενικά σύνδρομα.
 • Αρθρολύσεις.
 • Πόνοι, φλεγμονές και οιδήματα, καρκινικής αιτιολογίας.
Σύμφωνα με παρατηρήσεις μεγάλου αριθμού ασθενών και ζώων, στο Αντικαρκινικό Ινστιτούτο «Παπανικολάου» του Νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”, στη β’ Παθολογική Κλινική τού Νοσοκομείου ”Παπαδημητρίου” Μελισσίων, στο Health Restoration Center, στο National Pain Research Institute (των ΗΠΑ), καθώς και σε πολλά άλλα Κέντρα των περιοχών Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο, Βορείου Μεξικού, Καναδά και Ευρώπης, απεδείχθη ότι η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™ έχει σημαντικού βαθμού θεραπευτικά αποτελέσματα, όπως άλλωστε αναφέρονται αυτά και στη Βιβλιογραφία:
 • Η Ταχύτατη επούλωση δερματικών αλλοιώσεων (σοβαρά αθλητικά τραύματα, εκδορές,, τομές, εγκαύματα, κ.α.).
 • Η Ταχύτατη επούλωση οστικών καταγμάτων.
 • Η Ταχύτατη και αποτελεσματική, αντιφλεγμονώδης, αντιοιδηματική δράση σχεδόν για κάθε περίπτωση (πχ.: σκληροδερμία, αιμορροΐδες, καρκίνους).
 • Αύξηση της διαπερατότητας της κυτταρικής μεμβράνης, με διευκόλυνση του μεταβολισμού και εισόδου-εξόδου διαφόρων ιόντων στο κύτταρο (oxygen, drug, nutrient delivery to the cell…).
 • Αύξηση ενδοκυτταρικής και βιολογικής δραστηριότητας, τόνωση και ανανέωση τού οργανισμού.
 • Αναγέννηση νευρικού ιστού και ανωτέρων νευρικών κυττάρων.
 • Εντατικοποίηση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επίσης, η συσκευή “ ΡΑΡΙΜΙ™  ” έχει συγκριθεί με όλες τις αντίστοιχες σύγχρονες συσκευές στο Health Restoration Center, στο National Pain Center, στο International Pain Research Institute (των ΗΠΑ) και σε πολλά άλλα Κέντρα στις περιοχές: Λος Αντζελες, Σαν Ντιέγκο, Βορείου Μεξικού, Καναδά και Ευρώπης. Ευρέθηκε δε ότι, υπερέχει ασύγκριτα από τις συσκευές αυτές, με αποτελέσματα από εκατό έως χίλιες φορές πιο γρήγορα, πιο εντυπωσιακά και απολύτως ασφαλή.
Η υπεροχή της συσκευής ΡΑΡΙΜΙ™ οφείλεται στο ότι, οι νανοπαλμοί της είναι, μέχρι στιγμής, μοναδικοί ως προς την ταχύτητα, τη στιγμιαία ισχύ και την ελάχιστη χρονική διάρκεια (εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου), ενώ η διατιθεμένη θερμική ενέργεια των νανοπαλμών είναι πρακτικά μηδέν. Οι νανοπαλμοί τής συσκευής ΡΑΡΙΜΙ™ είναι ελαχίστης διαρκείας, με συνέπεια να μη δίδεται πρακτικά θερμότητα. Έτσι, δεν υπάρχει θέμα θερμοπληξίας και θερμικών βλαβών, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται το φαινόμενο της βιολογικής σύνθεσης, που εξαρτάται από τη βιο-ενεργοποίηση εσωτερικών βαθμών ελευθερίας των μορίων. Επίσης, οι νανοπαλμοί τής συσκευής ΡΑΡΙΜΙ™ προκαλούν βιο-ενεργοποίηση των πυρήνων ατόμων (Πυρηνικός Βιο-Συντονισμός και Βιο-Διέγερση (Π.ΒΣ.ΒΔ.).
Η συσκευή ΡΑΡΙΜΙ™ έχει ελεγχτεί και επιτυχώς περάσει όλες τις δοκιμασίες που υποδεικνύει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχει πιστοποιηθεί με CE medical (CE0044) από τους διαπιστευμένους φορείς δοκιμών και πιστοποιήσεων ΕΛΚΕΠΗΥ και TUEV Nord Cert GmbH. Επίσης η εταιρεία παραγωγής της συσκευής είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008 και κατά ISO13485:2003 + AC2007 και CAN/CSA ISO13485:2003 και πιστοποιημένη για τη συμμόρφωσή της με την Ευρωπαϊκή οδηγία MDD 93/42/EEC που αφορά στην κατασκευή ιατρικών συσκευών