Το DEEP OSCILLATION® είναι μια μοναδική, εξειδικευμένη μέθοδος θεραπείας που έχει διπλή προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας. Η ειδική του δομή επιτρέπει τη δημιουργία βιολογικά αποτελεσματικών δονήσεων στον υποκείμενο ιστό χρησιμοποιώντας την ηλεκτροστατική έλξη και την τριβή. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, αυτές οι ευχάριστες δονήσεις έχουν απαλή και βαθειά επίδραση σε όλα τα στοιχεία του ιστού (δέρμα, συνδετικός ιστός, μύες, αιμοφόρα αγγεία και λεμφικά αγγεία). Τα παρακάτω φυσιολογικά αποτελέσματα του DEEP OSCILLATION® έχουν κλινικά αποδειχθεί:

  1. Υψηλή αποτελεσματικότητα στη μείωση του πόνου.
  2. Αντιφλεγμονώδης δράση.
  3. Αποτελεσματικότητα στην απορρόφηση του οίδηματος.
  4. Προώθηση της ανάπτυξης του ιστού.
  5. Βελτίωση της τροφικότητας.
  6. Βελτίωση της ποιότητας του ιστού.
Για τη θεραπεία, ο ασθενής κρατά ένα τιτάνιο ουδέτερο στοιχείο ανάμεσα στα δάχτυλά του. Το ευχάριστο θεραπευτικό αποτέλεσμα του DEEP OSCILLATION® δημιουργείται κάτω από τα γάντια του θεραπευτή ή του χειρολαβής που κινείται σε κυκλική κίνηση πάνω από τον ιστό. Λόγω της μη επεμβατικής, μη τραυματικής και υψηλά αποτελεσματικής του προσέγγισης, το DEEP OSCILLATION® είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις παρακάτω εφαρμογές:
Λεμφοίδημα
Η χρήση του DEEP OSCILLATION® μειώνει τον όγκο στην περίπτωση πρωτογενούς και δευτερογενούς λεμφοίδηματος. Η θεραπεία χρησιμοποιείται επίσης με αυξανόμενη επιτυχία για το λιποίδημα. Το DEEP OSCILLATION® μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος και τη λεμφατική αποστράγγιση.
Μηχανικά τραύματα και ζημιές από υπερβολική κόπωση
Στην περίπτωση μηχανικών τραυμάτων και ζημιών από υπερβολική κόπωση, το DEEP OSCILLATION® έχει άμεση εφέ στη μείωση του οίδηματος και του πόνου και, συνεπώς, διεγείρει την αυτομετακίνηση σε περιοχές απαλλαγμένες από πόνο, επιτρέποντας έτσι μια πρώιμη επιστροφή στην ενεργό ζωή. Για αθλητές, αυτό σημαίνει μια πιο νωρία έναρξη ενεργών μορφών θεραπείας και προπόνησης, ενώ για τους "κανονικούς" ασθενείς μια ταχύτερη επιστροφή στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής.
Δευτερεύουσα θεραπεία τραυμάτων.
Το DEEP OSCILLATION® χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για τη δευτερεύουσα θεραπεία τραυμάτων, συχνά δυστυχώς ως τελευταία λύση. Το DEEP OSCILLATION® αποτελεί αποτελεσματική επιλογή συμπληρωματικής θεραπείας στην περίπτωση και των μετεγχειρητικών προβλημάτων επούλωσης και των προβλημάτων επούλωσης τραυμάτων σε ασθενείς με διαβήτη, καθώς και σε περιπτώσεις δευτερεύουσας επούλωσης που προκαλούνται από οίδημα.
Εγκαύματα
Στην περίπτωση των εγκαυμάτων δευτέρου βαθμού, η επούλωση των τραυμάτων βελτιώνεται σημαντικά και ποιοτικά επιταχύνεται με το DEEP OSCILLATION®. 
Σύνδρομο χρόνιου πόνου 
Σε περιπτώσεις που συνοδεύονται από χρόνιο πόνο, το DEEP OSCILLATION® έχει ισχυρή επίδραση στην ανακούφιση του πόνου, η οποία συχνά επιτρέπει τη μείωση της λήψης φαρμάκων. Η θεραπεία προωθεί σε μεγάλο βαθμό την κινητοποίηση, ανακουφίζει τη στυτικότητα των μυών και αντιμετωπίζει προβλήματα στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, με συνακόλουθη θετική επίδραση στην κόπωση, τον φόβο και την κατάθλιψη.
Νευρολογική αποκατάσταση 
Στη νευρολογική αποκατάσταση, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, το DEEP OSCILLATION® χρησιμοποιείται για τη μείωση των σπασμών στις περιοχές που επηρεάζονται και επίσης για τη λεμφατική αποστράγγιση, για παράδειγμα, για τη θεραπεία του λεμφοίδηματος στην περιοχή του κεφαλιού

Η θεραπεία με εν τω βάθει δόνηση (DEEP OSCILLATION®) είναι ευεργετική σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων :
Λεμφοίδημα, στον βραχίονα
Λεμφοίδημα, στο στήθος
Ίνωση
Οίδημα
Πόνος, τραυματισμοί
Ινομυαλγία
Ισχιαλγία (πόνος στην περιοχή της μέσης)
Κακώσεις από τραυματισμό στον αυχένα (whiplash)